تا یک سال دیگر پیام رسان های داخلی جایگزین پیام رسان های فعلی میشوند
نوشته شده توسط:دی جی مهرزاد استار میکس در | ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶ | ۷ دیدگاهرییس مرکز ملی فضای مجازی از جایگزینی پیام رسان های داخلی به جای خارجی ظرف یک سال آینده خبر داد. سید ابوالحسن فیروزآبادی امروز در مراسم افتتاح فاز دوم شبکه ملی اطلاعات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات بر اساس اصول انقلاب در حال شکلگیری است، افزود: مقام معظم رهبری همواره بر راهاندازی شبکه ملی و داشتن شبکه ای با مدیریت پایدار و زیرساخت و امنیت ایرانی اکید داشتند و این موضوع نیز از مصوبات و اهداف مرکز ملی فضای مجازی بوده است.
وی شبکه ملی اطلاعات را موفقترین دستاورد دولت یازدهم دانست و گفت: نظامهایی در شبکه ملی اطلاعات پیگیری میشود که بحث خودگردانی مدیریت، خودمختاری در طراحی فنی، حکمرانی در شبکه، توسعه در بلوغ شبکه، بومی سازی فناوری، داشتن رصد متمرکز، شبکههای مستقل اختصاصی و مدیریت و مهندسی ترافیک داخلی به نحوی که شبکه در هر شرایط خاص کشور به کار خود ادامه دهد از این جمله است.
رییس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه خدمات کاربردی باید حتما ملی باشند، افزود: در راستای شبکه ملی اطلاعات، خدماتی از جمله ایمیل و پیام رسانها، موتورهای جستوجو باید ملی باشند. بنابراین امیدواریم ظرف یک سال آینده پیام رسانهای داخلی جایگزین پیام رسانهای خارجی شوند.
فیروزآبادی همچنین با اشاره به لزوم ارائه خدمات سلامت در شبکه ملی اطلاعات اظهار کرد: در حال حاضر در اکثر کشورها بدون الزامات فرهنگی ما، نظام سلامت شبکه وجود دارد، بنابراین در کشور ما نیز نباید همه شهروندان از یک نوع شبکه و اینترنت استفاده کنند و باید برای طبقات خاص و سنین خاص خدمات مناسبی داشته باشیم.
وی اقتصاد شبکه را از موضوعات مهم دانست و گفت: نظام تنظیم بازار و حمایت از کسب و کارهای داخلی اهمیت زیادی دارند. در حال حاضر در حوزه اقتصاد فضای مجازی عدم توازن داریم و این موضوع هنوز آن طور که باید شکل نگرفته است. امیدواریم در مرکز ملی فضای مجازی به لحاظ ساختار مقرراتی کمک کنیم تا این فضا شکل بگیرد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی اظهار کرد: در حال حاضر از ۴۰۰۰ میلیارد دلار اقتصاد فضای مجازی در دنیا و با توجه به جمعیت یک درصدی ایران که باید اقتصادی ۴۰ میلیارد دلاری از این حوزه داشته باشد، تنها ۲ درصد GDP به فضای مجازی اختصاص دارد. اقداماتی در حوزه خرید و فروش کالا و اپلیکیشن انجام شده اما هنوز به هدف مورد نظر دست نیافتیم زیرا حدود ۵۵ درصد اقتصاد و بیش از ۶۰ درصد اشتغال باید به فضای مجازی اختصاص یابد.
فیروزآبادی با اشاره به نظامهای سالمسازی شبکه نیز اظهار کرد: نظام اعتماد و احراز هویت باید شکل گیرد و همچنین مدیریت حریم خصوصی که در نظام شبکه ملی اطلاعات و توسط شورای عالی فضای مجازی تصویب شده، مورد توجه قرار گرفته است.
نظرات
ارسال نظر