مقایسه قابلیت شارژ سریع در پرچمدارهای مطرح بازار گوشی‌های هوشمند، از OnePlus 5T‌ تا iPhone X‌

نوشته شده توسط:دی جی مهرزاد استار میکس | ۰ دیدگاه

پرچمدارهای حاضر در بازار گوشی‌های هوشمند، از قابلیت شارژ سریع با سرعت‌های متفاوتی بهره می‌برند. اگرچه ظرفیت باتری این پرچمدارها متفاوت است اما بررسی سرعت شارژ باتری در این دسته از محصولات الکترونیکی محبوب در بازار، خالی از لطف نخواهد بود.

از آنجایی که پرچمدارهای حاضر در بازار گوشی‌های هوشمند به قابلیت‌های سطح بالا و نزدیک به هم مجهز شده‌اند طبیعی است که در کنار المان‌های اولیه، مواردی نظیر بهره‌مندی از قابلیت شارژ سریع و مهم‌تر از آن، سرعت شارژ باتری نیز اهمیت ویژه‌ای برای کاربران پیدا کند. در این بین، وب‌سایت Tom's Guide بررسی دقیقی میان سرعت شارژ در گوشی‌های هوشمند از برندهای  مختلف انجام داده است که خواندن آن خالی از لطف نخواهد بود.

در این بررسی، میزان شارژ باتری هر گوشی هوشمند با گذشت ۳۰ و ۶۰ دقیقه از آغاز فرایند شارژ، بررسی شده است. اگرچه دستگاه‌ها در این بررسی، در حال روشن قرار گرفته‌اند اما صفحه‌نمایش آن‌ها خاموش بوده و فرایند شارژ نیز از صفر درصد کلید خورده است.

OnePlus 5T به عنوان جدیدترین پرچمدار شرکت وان پلاس توانسته در این بررسی، بهترین نتیجه ممکن را به ثبت برساند. باتری ۳۳۰۰ میلی آمپرساعتی این محصول، با گذشت ۳۰ دقیقه به میزان ۵۹ درصد و با گذشت یک ساعت به میزان ۹۳ درصد (تقریباً به طور کامل) شارژ شد. طیف زیادی از منتقدان، به تحسین این گوشی هوشمند پرداخته‌اند و با توجه به برچسب قیمتی ۴۹۹ دلاری این محصول، به راحتی می‌توان آن را در ردیف بهترین گوشی‌های هوشمندی قرار داد که با پرداخت هزینه مناسب قابل خریداری است.

LG V30 اگرچه از نظر مشخصات سخت‌افزاری در ردیف آنچه از سوی گوگل، سامسونگ و اپل در دسته پرچمدارهای هوشمند به بازار عرضه شده، قرار نمی‌گیرد اما در زمینه زمان به ثبت رسیده در بررسی شارژ شدن باتری، در ردیف بالاتری قرار می‌گیرد. الجی وی ۳۰ مشابه باOnePlus 5T از باتری ۳۳۰۰ میلی آمپرساعتی بهره می‌برد که با گذشت مدت زمان نیم ساعت، مقدار شارژ آن به ۵۳ درصد می‌رسد. با گذشت یک‌ ساعت نیز می‌توانید باتری را تا ۸۶ درصد شارژ کنید.

در رده‌های بعدی، آيفون‌های شرکت اپل قرار می‌گیرند اما جایگاه آن‌ها با اما و اگرهایی همراه است. به بیان دیگر، دستگاه‌های اندرویدی که در این بررسی شرکت داده شدند از تجهیزات و شارژرهای مخصوص استفاده از قابلیت شارژ سریع، به طور پیش‌فرض بهره‌مند شده‌اند اما جدیدترین آیفون‌های اپل از این المان، بی‌بهره‌اند. به همین دلیل، مالکان آیفون ۱۰، آیفون ۸ و آیفون ۸ پلاس در صورتی که قصد دارند از سرعت بیشتر در زمان شارژ گوشی استفاده کنند باید یک آداپتور جداگانه ۲۹ واتی را در کنار کابل تبدیل یو‌اس‌بی نوع C به لایتنینگ خریداری کنند که روی هم رفته هزینه‌ای در حدود ۶۸ دلار برای آن‌ها خواهد داشت.

preview

با استفاده از قابلیت شارژ سریع، آیفون‌های اپل موفق شدند نتیجه‌ای بهتر از آنچه در پیکسل ۲ با باتری ۲۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی و گلکسی نوت ۸ سامسونگ با باتری ۳۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی به ثبت رسید را به نمایش بگذارند. در بین پرچمدارهای جدید اپل، iPhone X (آيفون ۱۰) با باتری ۲۷۱۶ میلی آمپرساعتی موفق شد با گذشت مدت زمان ۳۰ دقیقه ۵۰ درصد شارژ بدست آورد. با گذشت یک ساعت از آغاز فرایند شارژ باتری، این مقدار به ۸۱ درصد ظرفیت کل باتری رسید. آیفون ۸ و آیفون ۸ پلاس هم به ترتیب در ردیف چهارم و پنجم این لیست، جا خوش کردند.

کوپرتینو باید از قرارگرفتن در رده‌ای بالاتر از آنچه پرچمدارهای سامسونگ و گوگل به ثبت رسانده‌اند خوشحال باشد اما در صورتی که از شارژرهای همراه آيفون‌های اپل استفاده کنید، شرایط متفاوت خواهد بود. بهره‌مند نشدن از قابلیت شارژ سریع در هنگام استفاده از شارژرهای پیش‌فرض اپل که در جعبه این پرچمدارها قرار دارند به معنای آن خواهد بود که هر سه پرچمدار اپل به رده انتهایی لیست بررسی سرعت شارژ انتقال خواهند یافت. نکته قابل توجه اینکه در بررسی به این سبک و سیاق، آیفون ۱۰ بدترین عملکرد را نشان می‌دهد تا با گذشت مدت زمان ۳۰ دقیقه از آغاز فرایند شارژ، تنها بتواند ۱۷ درصد شارژ بدست آورد. با گذشت مدت زمان یک ساعت از آغاز فرایند شارژ نیز مقدار ظرفیت پر باتری به ۳۷ درصد رسید که نتیجه‌ای در سطح پایین‌تر از انتظار است.

preview

در نگاه کلی، این بررسی را باید پیروزی برای وان پلاس ۵ تی به حساب آورد که با قیمتی در حدود یک دوم قیمت آيفون ۱۰ شرکت اپل توانسته سریع‌ترین فرایند شارژ را در میان پرچمدارهای مطرح بازار، به نمایش بگذارد.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...